Har du mistet dine kager?

Semi-excentrisk psykedelisk snæversyn - i overført betydning

Har du mistet dine kager?

22. January 2019 Ikke-kategoriseret 0

I så fald kan du bare bage nogle nye! Problemet med det danske sprog er at man efterhånden ikke forstår hvad folk mener fordi de gerne vil tale ligeså “korrekt” som alle de andre tosser der heller ikke kan sproget.

I dag siger mange folk på tv og i radioen ‘kager’, ‘lager’, ‘ager’ osv når det de egentlig mener er kære, lærer, eller ære. Hvorfor bliver idioti så populært? Bare fordi mange ikke kan sproget er det da ikke cool at tale det dårligt!

Fyn og jylland bliver ofte hånet for diverse dialekter, men det er fra hovedstadsområdet de største øre-bæ’er kommer.

Tag nu for eksempel et ord som ‘riget’, det bliver slet og ret kaldet ‘riiged’, med træk på i’et og blødt d til sidst. Bare fordi, man hører det elendige nonsens overalt, er der pludselig en masse der ikke længere kan tale rent! Det er jo en skandale.

Det er det samme vrøvl der sker hver eneste dag i hver eneste “vadesigt”..

Forstod du det ikke? Bare udtal det som du læser det, efter et par gange kan du måske høre at det er det meteorologerne siger når de mener vejrudsigt som jo egentlig udtales “værudsigt”, men nu til dags skal trækkes ned på et niveau hvor selv akademikere kan være med.

Der er forresten heller ikke to stavelser i “æg”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *